ΥΙΟΙ Ι. ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ Ο.Ε.

Eταιρικό Προφίλ

Η ΥΙΟΙ Ι. ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ Ο.Ε ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2004 και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών κάθε μορφής του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Είναι η συνέχεια του σιδηρουργείου της οικογένειας Καρδούλια που ξεκίνησε το 1908.

Ειδικότερα κατασκευάζει αποθηκευτικούς και βιοτεχνικούς - βιομηχανικούς χώρους με το κλειδί στο χέρι, καθώς και σύνθετες μηχανολογικές κατασκευές. Με την καθετοποίηση της παραγωγής η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της: από τη μελέτη - σχεδίαση έως την τελική παράδοση του έργου.

Η έδρα της ΥΙΟΙ Ι. ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ Ο.Ε βρίσκεται στην περιοχή Μαρμαρωτό της Κω, οπού στεγάζονται το λογιστήριο και το τεχνική τμήμα, το οποίο πλαισιώνεται από έμπειρους εργοδηγούς που συντονίζουν τα έργα και μεριμνούν για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων τους. Η μελέτη και η σχεδίαση των κατασκευών γίνεται από έμπειρους μηχανικούς με τα πιο προηγμένα προγράμματα σχεδίασης. Πλήρη γνώση και εξειδίκευση πάνω στην επεξεργασία και παραγωγή μεταλλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου. Με την τεχνογνωσία η οποία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και με προχωρημένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και με την υποστήριξη έμπειρων πολιτικών μηχανικών, εγγυάται υψηλή ποιότητα κατασκευής με ελάχιστο δυνατό κόστος.

Για τη διασφάλιση της ποιότητας εφαρμόζεται ένα σύστημα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001-2000, το οποίο ανανεώνεται και βελτιώνεται διαρκώς ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας.

Η μακρά εμπειρία των στελεχών μας στον τομέα της παραγωγής σύνθετων μηχανολογικών κατασκευών και οικοδομικών έργων βασισμένων στο χάλυβα, καθώς επίσης και η άριστη ποιότητα καθιστά την ΥΙΟΙ Ι. ΚΑΡΔΟΥΛΙΑ Ο.Ε. μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτό.
 

building manufacturing 2